Denní menu
Denní menu
26.8.-30.8.2024
Pondělí
Kulajda
1. Kuřecí stehenní steak na jablkách s kari rýží
2. Smažený hermelín s hranolkami a domácí tatarkou
3. Zeleninový salát s grilovaným kuřecím masem a dresingem
Úterý
Špenátová s kapáním
1. Holandský řízek se sýrem, bramborovou kaší a okurkem
2. Grilovaný pstruh na másle a bylinkách s pečivem a dresingem
3. Penne se sýrovou omáčkou, sušenými rajčaty, bazalkou a kuřecím masem
Středa
Pórková
1. Hovězí roštěnky s dušenou rýží
2. Smažené žampiony s vařenými bramborami a domácí tatarkou
3. Tortilla s kuřecím masem, zeleninou a dresingem
Čtvrtek
Frankfurtská s párkem
1. Španělský ptáček z vepřové kotlety s dušenou rýží
2. Uzené maso s křenovu omáčkou a domácím houskovým knedlíkem
3. Domácí lívance s ovocným přelivem a šlehačkou
Pátek
Česnečka s krutony
1. "Anglická snídaně" ( fazole, hříbková omáčka, grilované rajče, klobása, toast, sázené vejce)
2. Kuřecí špíz s pečenými bramborami a domácí tatarkou
3. Hrachová kaše s grilovanou klobásou, pečivem a okurkem