Denní menu

Denní menu

26.8.-30.8.2024

Pondělí

Kulajda
1. Kuřecí stehenní steak na jablkách s kari rýží
2. Smažený hermelín s hranolkami a domácí tatarkou
3. Zeleninový salát s grilovaným kuřecím masem a dresingem

Úterý

Špenátová s kapáním
1. Holandský řízek se sýrem, bramborovou kaší a okurkem
2. Grilovaný pstruh na másle a bylinkách s pečivem a dresingem
3. Penne se sýrovou omáčkou, sušenými rajčaty, bazalkou a kuřecím masem

Středa

Pórková
1. Hovězí roštěnky s dušenou rýží
2. Smažené žampiony s vařenými bramborami a domácí tatarkou
3. Tortilla s kuřecím masem, zeleninou a dresingem

Čtvrtek

Frankfurtská s párkem
1. Španělský ptáček z vepřové kotlety s dušenou rýží
2. Uzené maso s křenovu omáčkou a domácím houskovým knedlíkem
3. Domácí lívance s ovocným přelivem a šlehačkou

Pátek

Česnečka s krutony
1. "Anglická snídaně" ( fazole, hříbková omáčka, grilované rajče, klobása, toast, sázené vejce)
2. Kuřecí špíz s pečenými bramborami a domácí tatarkou
3. Hrachová kaše s grilovanou klobásou, pečivem a okurkem

Přejeme dobrou chuť!